Wednesday, December 30, 2015

Menghitung detik Tahun 2016


Tik tok tik tok.......
Dalam masa sehari je lagi kita bakal mengakhiri tahun 2015,
mesti korang banyak wishlist yang dah tertunai tahun ni kan ataupun ada yang akan tunda bawak ke tahun depan?

Hehehehe its normal la asyik-asyik tunda especially kalau bab kurus. Right?
Ramai azam tahun baru nak kurus tu tak menang tangan jugak masing-masing mencari alternatif untuk kuruskan badan.
Kak Aida saya memang betul-betul nak kurus tu cepat-cepat book Premium Beautiful ngan akak. Hehehehe.... Tak kurang jugak ramai tahun depan bakal-bakal ibu yang akan bersalin. Tapi now dah mudah, berpantang sendiri pun takde masalah sebab bengkung moden aka Premium Beautiful dah tersedia untuk dipakai.
Walau apapun wishlist korang untuk tahun 2016, aida doakan semoga tercapai. Jangan sesekali memandang rendah pada wishlist orang lain. Walaupun wishlist tu nampak pelik & tak masuk akal.

Tahun 2016 tahun yang penuh cabaran terutama dalam kewangan masing-masing. So jangan terlalu memandah remeh ye. Selamat menyambut tahun 2016 yang bakal tiba.

Xoxo,
Aida Rashid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...