Monday, March 9, 2015

Anugerah Meletup Top Leaders Circle



Alhamdulillah bukan artis je ada anugerah meletup malah kami di Top Leaders Circle (TLC) pun ada anugerah meletup bagi menghargai penerima & pemenang 60K dan 100K.

From zero but now semua come hero. Tiada yang mustahil di Top Leaders Circle. Canaian mentor-mentor hebat di TLC memberi peluang kepada semua usahawan untuk berjaya seperti mentor yang dah berjaya.

Nak berjaya seperti mereka...
Nak menjadi jutawan seperti mereka....
Follow gerak kerja mereka.
Dengar macam simple tapi semua orang nak menjadi seperti mereka tapi tidak ramai mengikut jejak kerja sepertimana mereka buat.

Apa ilmu yang ada di luar sana di Top Leaders Circle jugak ada but tidak semua ilmu yang ada di Top Leaders Circle ada dekat luar sana. Memang bertuah la protoge TLC.

Malam anugerah tu pun dah ala-ala Oscar Award siap ada Bena lagi untuk protoge TLC menggayakan dress masing-masing.


Our Mentor, Cdm Salha Zain & Sifu, Cdm Hj. Azlan Deraman
 
TLC Master Trainers

 
 60k achievers

100k achiever

100k achiever



TLC Maskulin
 




With my luvly & beautiful mentor, CDM Salha
 



Top Leaders Circle
Satu Hati Makin Ke Depan

We LOVE TLC

Xoxo,
Aida Rashid
013-9500953
 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...