Monday, November 3, 2014

Premium Beautiful bongkar Kanser???

Kepada pengidap breast cancer atau anda sendiri tak tau anda ada cancer ke tak?

Tahukah anda? Premium Beautiful boleh membongkar penyakit ini... Anda boleh rasakan keajaiban.

Tanda 1 - Putih susu keluar berkerak-kerak di hujung cup bra PB anda... putih-putih, kerak-kerak

Tanda 2 - Carah boleh keluar melalui niple anda juga...

Tanda 3 - Kesan denyutan mungkin timbul

Maafkan saya jika saya salah tafsir atau mengganggu mana-mana pihak. Kami tidak boleh guaranteed apa-apa atas perubahan anda. Anda hendaklah membuat pemeriksaan doktor lebih lanjut. Memang Premium Beautiful ini digelar "BAJU anti-cancer" tetapi bergantung juga pada seriusnya tahap anda ye... Berita baiknya saya boleh kongsikan di sini, kisah benar client-client Premium Beautiful. Apa pengalaman mereka setakat ini.... cuba check dengan kes-kes anda ini.

*tahap/stage ada kes di mana mereka kurang dan rehat dahulu pergi chemo yang menyiksakan itu :(---> cuba check sekali stage mana anda sekarang. Selalunya doktor akan check darah sebelum menjalankan chemo seterusnya. Anda seharusnya gembira jika doktor nyatakan ------> "Kita tangguh dulu chemo atas you, sebab ada perkembangan pada tahap kesihatan anda!!!

*Kesegaran tubuh sebelum lesu/tak bermaya/kurang semangat hidup -------> cuba observe kesegaran badan dan kelainan tubuh anda. Selalunya mood, tahap kesihatan pemakai Premium Beautiful memang semakin improve.

*selalunya sesiapa yang dah ada benjolan lump doktor telah confirmkan cancer active, lump ini bila ditekan memang ada sakit ----> CLIENT saya! selepas memakai PB, ia semakin berkurang sakit. MASYAALLAH!

*saiz lump/benjolan dalam breast ----> cuba rasakan saiznya, selalunya boleh mengecil walaupun tak banyak beza tapi tentu anda akan rasai kelainannya.
Client saya juga!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maaf tulisan saya berdasarkan pengalaman sebenar saya berhadapan dengan client-client Premium Beautiful yang mempunyai 1001 pengaduan/perkongsian/testimoni/kerenah dan asam garam mereka sebagai pengguna sebenar yang bukan sahaja testdrive PB ini tapi pakai hari-hari. Tulisan di atas adalah spontan dan original dari saya. Jika ada cadangan/persoalan/tambahan lagi, malahan pembetulan apa-apa kesalahan di atas boleh hubungi saya segera.

Kepada pembaca-pembaca yang terkejut dengan kenyataan di atas, anda buatlah kajian sendiri ---> KEAJAIBAN FIR. Sila taip "FIR" di google/yahoo search ---> anda akan dapat fakta-fakta yang lebih menarik dan ada study/pengujian teknikal/kedoktoran even guna FIR/pusat pencegahan cancer dunia malahan pusat-pusat kecantikan kulit/pusat pelangsingan dan lain-lain.

Kepada yang belum memakai Premium Beautiful amat digalakkan mula sekarang untuk kesan pencegahan. Mencegah lebih baik dari mengubati. Ikut kajian kami 8/10 orang yang memakai PB secara konsistan mereka bebas sel aktif cancer tau. Kami pemakai-pemakai tegar PB memang every year pergi check memang alhamdulillah bebas. Alhamdulillah!!!

Last sekali nak belanja satu gambar memogram client saya di Ipoh, sebelum pakai PB ada sel cancer yang aktif ---> selepas konsistan pakai PB sebulan, buat memogram sekali lagi! LENYAP terus sel cancer tersebut! MASYAALLAH!!! Alhamdulillah.


( Credit tu Kak Emma Raja Beautiful )

So yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful.

Free Fitting & Consultation.

Kita boleh coffee-coffee sambil anda sendiri merasai macamana bestnya fabrik Premium Beautiful. 

Peluang terbuka untuk semua. Jangan risau kalau nak try tak perlu bayar pun. Just sarung je....

Sharing is caring,
Love,
Aida Rashid
Premium Beautiful Expert
013-9500953



 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...