Friday, October 31, 2014

Tsunami Premium Beautiful

Masing-masing kecoh semalam betul ke tsunami nak melanda Malaysia. Mana dapat berita? Pukul berapa? Kat mana? Semua berlegar di benak fikiran masing-masing.

What Tsunami Premium Beautiful???

Wow betapa hebatnya Premium Beautiful permintaannya hingga menyebabkan Tsunami satu Malaysia okey!!!

Why menyebabkan ia tsunami???
As usual disebabkan kehebatan Premium Beautiful itu sendiri di mana 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan.

Nak badan cantik
Nak sihat
Nak kawen
Nak anak
Senggugut
Malas bersenam
Susah nak kawal nafsu makan
Slip Disc/Sakit Pinggang
Peranakan jatuh
Breast kendur
Cyst/Fibroid 
Lump/Breast Cancer

Majoriti mencari-cari Premium Beautiful disebabkan masalah-masalah kat atas ni.
 
Di samping itu, bulan Oktober adalah bulan terakhir promo that's why lagi tsunami la Premium Beautiful jadinya.

Tsunami tak tsunami
Restock je licin...
Restock je licin...

Hari-hari kerjanya ftting....fitting...fitting
sampai yang PM / whatsapp tak sempat reply.
Nampak tak betapa ramainya sedang mencari Premium Beautiful.

Kalau nak ikutkan Premium Beautiful dah berbelas tahun kat pasaran tapi demand sentiasa tinggi & tidak pernah putus-putus. Memang layak la Premium Beautiful mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.

Tapi why Top Leaders Circle yang dilanda tsunami???


Antara penyebab TLCians tak menang tangan sebab kami semua adalah Premium Beautiful yang bertauliah. Hanya PB Expert sahaja yang betul-betul mengenali badan anda. Ops.... means before anda mendapatkan set Premium Beautiful kami akan mengambil ukuran detail tentang bentuk badan anda. Premium Beautiful takde saiz S, M, L @ XL......
semua bergantung kepada ukuran badan masing-masing. That's why Premium Beautiful hanya khas untuk badan anda sahaja, tidak boleh berkongsi.
Ramai yang nak tau harga Premium Beautiful ni, tapi harga depends your ukuran badan. Jumpa then fitting dulu baru kita dapat tahu harga, jangan takut untuk jumpa PB Expert cause kami memang memberi khidmat rundingan secara percuma termasuk sesi fitting.

------------------------------------------------------------------------
 











 Restock....restock....restock.....
sampai lebam gitu

--------------------------------------------------------------------------



Fitting....fitting....fitting
So tak sempat nak simpan dalam kereta pun, baru restock dah tersedia nama orang nak!!!
Phewww Premium Beautiful memang terbaik...

--------------------------------------------------------------------------

Now hasilnya semua client berpuas hati!!!!









Ting....



 

Peluang keemasan untuk semua!!!
Tak perlu segan untuk memiliki badan sihat, menarik & cantik.

Free Fitting & Consultation!!!!



Love,
Aida Rashid 
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...