Wednesday, June 4, 2014

Persiapan Diamond Night

As usual bila tiba je Diamond Night perkara yang paling penting adalah tiket dulu, tanpa tiket ngak boleh masuk ye nanti tengok dari luar je kami makan best-best.

 Beautiful Ladies

 Cantik sangat tiket Diamond kan....



Diamond Night akan berlangsung pada 21 Jun 2014
Bertempat di MIECC
Bukan hanya majlis makan malam sahaja tapi majlis meraikan pemenang tabung kereta, usahawan yang mencapai sales RM180K dan RM720K.
Malahan ada cabutan bertuah yang sememangnya takkan menghampakan sesiapa yang hadir pada malam tu.

Yeyyy kami dah ade tiket!!!

Speaker Diamond Night tahun 2013
Kak Salha Zain

 Speaker untuk malam Diamond Night 2014
Abang Al-Faath

 Hoyeyyyy 2 tahun berturut-turut speaker from Top Leaders Circle (TLC) dipanggil untuk perkongsian kejayaan. Nanti cerita khas untuk kisah speaker hebat TLC nih.

Bila tiket dah ade now misi mencari baju la plak. TLC kalau bab dress ni memang suka sangat terutama Kak Salha dah macam fashion designer plak untuk kami.


Actually Diamond Night ni pun ala-ala Grammy Award gitu, malam ni nanti pelbagai jenis dress ada tau bukan biasa-biasa tapi designer hebat tempatan.

Antara dress yang menjadi conversation kami 

















Banyak lagi tapi ni je la yang aida upload, so nak tau macamana hasil dress kami jumpa anda di Diamond Night.

Berminat untuk hadir ke majlis Diamond kami boleh direct pada aida.

Xoxo,
Aida Rashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...