Friday, June 6, 2014

Marine Essence Beauty Bar @ Sabun Eczema

***********************************************
APA ITU MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
************************************************
Sabun Marine Essence atau nama glamor sabun cerah ketiak, ada jugak yang panggil sabun hijau @ sabun Shrek.
Walaupun macam-macam nama diberikan namun fungsinya tetap sama. Ramai yang ingat sabun ni hanya untuk ketiak semata-mata ye la nama pun sabun cerah ketiak kan.


Actually sabun ni glamor dengan nama tu cause majoriti yang pakai paling nampak kesan adalah di bahagian ketiak. Tu jadi glamor as sabun ketiak. Sebenarnya sabun ni banyak sangat khasiat dan kebaikan yang lain.

Selain daripada dalam bentuk bar, ia juga ada dalam bentuk cecair dan fungsinya juga sama.

***************************
KANDUNGAN UTAMA
***************************

***********************************************
KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE
***********************************************
# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
# Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka
# Menghapuskan selulit & ketuat

 *****************************************************
KEBAIKAN MARINE ESSENCE BODY WASH
*****************************************************
# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
**************************
CARA PENGGUNAAN
**************************
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.


***************************
CARA PENYIMPANAN

***************************
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.


********************************
GOLONGAN YANG SESUAI
********************************
Semua peringkat umur. 
Bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan warga tua.

********************
TESTIMONI
********************


















Sekotak : 3 Ketul
Seketul boleh tahan dalam sebulan
 Tak semestinya hanya untuk badan malah boleh digunakan untuk muka.

*************************
KELULUSAN KKM
************************* 




*********************
PROMOTION
******************** 
Now aida tengah buat promotion untuk produk Marine Essence, set ni lagi JIMAT & MURAH.

Harga Normal
Marine Essence Beauty Bar : RM120
Marine Essence Body Wash : RM38
Marine Essence Shampoo : RM38

But NOW!!!
Boleh dikatakan HARGA RUNTUH!!!  

Terdapat 3 set promo :


SET PROMO
3 ketul Marine Essence Bar @ Sekotak
Harga Normal : RM120
Harga Runtuh : SMS/WHATSAPP ke 013-9500953



SET COMBO
1 Botol Marine Essence Body Wash
1 Botol Marine Essence Shampoo
3 ketul Marine Essence Bar @ Sekotak

Harga Normal : RM196
Harga Runtuh : SMS/WHATSAPP ke 013-9500953

SET TRAVEL
1 Botol Marine Essence Body Wash
1 Botol Marine Essence Shampoo
Seketul Marine Essence Bar 

Harga Normal : RM116
Harga Runtuh : SMS/WHATSAPP ke 013-9500953

Harga untuk set-set promo aida tidak paparkan.
Berminat boleh direct je SMS/WHATSAPP.

 Berminat nak jadi pengedar pun dialu-alukan.....

Aida baru je postage kat my new pengedar di Kelantan bukan ambik sekotak tapi
Sekaton Marine Essence Beauty Bar
Sekaton Marine Essence Shampoo
Sekaton Marine Essence Body Wash



**********************************
HOW TO ORDER
********************************** 


 Cara untuk order hanya SMS/Whatsapp dengan set yang anda berminat :

SET PROMO ke 013-9500953
SET COMBO ke 013-9500953
SET TRAVEL ke 013-9500953 
PENGEDAR ke 013-9500953

Mudah kan.... @ boleh email ke aimal_13@yahoo.com

SHARING is CARING!!! 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...