Tuesday, June 3, 2014

Maleficent Movie

Hujung minggu baru ni bersama adik beradik Top Leaders Circle (TLC) keluar ngedate. Padahal tak pernah pun before ni, tapi kebetulan plak masing-masing free. Kalau tak mau nya takde kesempatan nak jumpa kat luar selain daripada TLCC.


Movie yang kitaorang tengok hari tu adalah Maleficent, biasa la mula-mula tengok ok kot citer ni. Sekali start je citer mak aiii giler best kot. Memang ala-ala Sleeping Beauty but ni lain sikit & tak sama langsung sama sekali. Kitaorang dah tengok ni pun still nak tengok lagi betapa bestnya nak bagitau.

Kalau aida cerita kat sini jadi tak best plak kan, better korang pergi tengok sendiri la macamana bestnya yang aida maksudkan. Hahaha pergi tengok jangan tak tengok.

Paling suka sebab pelakon Angelina Jolie memang kostum pun cantik, nak tau lebih detail gy tengok nanti ye. Hahaha



Xoxo,
Aida Rashid


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...