Monday, April 7, 2014

Beauty and Style with Kree

Wow tiba-tiba tak sabar nak join this event, selama ni ramai tanya aida mana you beli skirt ni. Asyik pakai cantik-cantik je, hahaha actually my skirt ni from Kree memang suka sangat pakai. Sesuai ngan my cutting. 

So yang belum mengenali Kree boleh layari website www.kree.my

Kat sini macam-macam design korang leh tengok.

Yang nak tengok live Kree punya skirt ni leh datang ke....


Pelbagai aktiviti menarik menanti anda.

Paling best 30 orang yang terawal akan dapat special gift ok!!!

Jangan lambat daftar ye, percuma but limited seats!!!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...