Monday, February 17, 2014

Mineral Coffee





Dengar je coffee mesti sinonim ngan sakit perut la, sakit kepala la, angin la dan macam-macam simpton la.

Simpton tu aida biasa alami after minum coffee, so sejak tu memang aida jarang sangat minum coffee kecuali teringin sangat. Tapi my friends suruh try minum sejenis coffee ni iaitu Mineral Coffee, "ala nanti sakit perut la minum" ayat normal yang keluar tiap kali orang bagi minum coffee.
Tapi try jugak la sebab my friend cakap tak sakit perut, so minum je ok takde sakit perut & tiada simpton lain yang aida biasa alami before ni.


Pelik jugak nape takde simpton-simpton yang aida alami before ni, ooo patut la ada kandungan garam buluh dalam mineral coffee ni. That's why la takde alami masalah semua tu. Garam buluh memang kaya dengan pelbagai khasiat.

Sepanjang aida minum mineral coffee ni nampak la jugak kesan di mana pagi-pagi after breakfast mesti mata macam berat je, tapi now bila breakfast ngan mineral coffee mata segar semacam so memang elok sangat la untuk yang keje di malam hari. Sebab bila aida minum petang pun macam jenuh jugak nak lelapkan mata. Untuk langkah tak dapat tidur malam better minum masa breakfast.

Satu lagi baru-baru ni balik kampung cuaca sangat panas sampai sakit kepala, aida plak memang jenis tak suka makan ubat terutama panadol. Biasanya aida akan tidur untuk hilangkannya, tapi masa kat kampung aida minum mineral coffee alhamdulillah ia membantu sakit kepala yang aida alami. 


Kat sini aida kumpul & share antara testimoni pengguna Mineral Coffee :

 Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

Testimoni 4

Kredit : Testimoni Mineral Coffee

Actually Mineral Coffee ni banyak sangat kebaikannya disebabkan kandungan garam buluh yang ada di dalamnya.
Antara khasiatnya adalah membantu :



Untuk maklumat lanjut boleh hubungi
Aida 013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...