Monday, December 16, 2013

Biovelocity BVSM Sleep Mate Selimut Cahaya Dhuha

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ataupun dikenali sebagai Selimut Cahaya Dhuha. Dengar je macam wow cahaya dhuha sepertimana kita tahu waktu yang penuh dengan keberkatan untuk kita meminta rezeki dari Allah.

Tapi kat sini aida nak share sikit berkenaan selimut BVSM ni sebab kalau kita tengok pada saiznya cukup ringan dan mudah nak bawak ke mana-mana. Tapi kehebatannya, subhanallah dengan izin Allah dapat membantu sesiapa sahaja yang mengalami masalah kesihatan.

Namun ramai yang masih belum mengenali BVSM ini.

Hukum semulajadi benda yang bernyawa adalah melalui proses berikut :
 `
Hidup ---> Tua ---> Sakit ---> Mati


Namun tu semua memang kita lalui, semua yang hidup suatu hari nanti pasti akan mati. Tetapi sakit kita boleh elakkan.

 Antara faktor yang mempengaruhi kesihatan :

Makanan
Ancaman daripada ubat kimia, racun perosak, bahan pengawet, pigmen dan toksin kimia lain yang mengugat kesihatan dan meningkatkan risiko penyakit kronik.


Gaya Hidup
Gaya hidup yang tidak sihat akan menyebabkan tubuh badan berasid, daya tahan imunisasi menurun dan senang terdedah kepada serangan virus dan bakteria.



Persekitaran
Pencemaran alam sekitar dan penggunaan komputer dan alat elektronik secara meluas telah mendedahkan kita kepada ancaman radiasi yang tinggi. 



 Teknologi Produk Bio Velocity 


Teknologi BV (Bio Velocity) telah ditemui oleh sekumpulan pakar sains yang membuat penyelidikan lebih dari 20 tahun yang lalu.

Bentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari

Menggunakan proses teknologi BV yang tersendiri

Dimanfaatkan ---> Disimpan ---> Diseimbangkan ---> Disuntik  


7 Sifat Utama Kuasa Tenaga Semulajadi

1) Anti bakteria
2) Menguatkan sistem imun 
3) Menstabilkan emosi 
4) Mengurangkan tekanan
5) Menyeimbangkan sifat pH tubuh badan
6) Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi
7) Meningkatkan aura tubuh badan

So apa kegunaan BVSM?

1. Menggalakkan peredaran darah dan memperkuatkan fungsi jantung.

2.  Meningkatkan kadar kandungan oksigen dalam darah
Meningkatkan fungsi-fungsi sel
Meningkatkan kadar metabolisme
Meningkatkan sistem imunisasi
Meningkatkan keupayaan penyembuhan sel

3. Meningkatkan aura tubuh manusia dan kecergasan, melegakan kepenatan dan lebih bersemangat

4. Menstabilkan emosi dan menghilangkan tekanan

5. Mengurangkan kesan negatif radiasi elektromagnetik

Siapa yang sesuai utk gunakan BVSM

~ Pesakit Gout
~ Kesakitan Otot
~ Senggugut
~ Tekanan Darah Tinggi
~ Pesakit Asma
~ Pesakit Kencing Manis
~ Pesakit Strok
~ Sakit Sendi
~ Kualiti tidur tidak baik (Insomnia)
~ Tekanan hidup (Kerja & Pembelajaran)
~ Gaya hidup tidak baik (merokok, kaki botol)
~ Terdedah kepada persekitaran radiasi

Kesimpulannya semua orang boleh pakai selagi bernyawa.

Tak kira muda atau tua.

Saiz tilam ni : Queen saiz
(kalau tilam saiz king atau single still boleh pakai takde masalah)

Cara basuh:
Just cuci pada tempat yang kotor & sidai di bawah cahaya matahari pagi (waktu dhuha)

Peringatan..
*jangan basuh guna mesin basuh ye!!!

Xoxo,
Aida Rashid
Whatsapp 012-3210755

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...