Thursday, July 4, 2013

Kenapa Pilih Korset Premium Beautiful???

Oooo korset Premium Beautiful, dah lama tu kan korset tu. Sebab zaman mak saya lagi dah ade pakai. 
Yup betul tu korset PB dah lama ade kat pasaran Malaysia & sampai sekarang permintaan korset PB ni sentiasa tak putus-putus.


Kenapa ye ramai sangat mencari Korset Premium Beautiful ni??? Ni perkongsian daripada seorang doktor sendiri why she choose Premium Beautiful corset.

1. Produk SUPERBRAND
- mendapat pengiktirafan dan diiktiraf oleh hampir seluruh negara.

2. Gabungan Teknologi 3 Negara Maju
Amerika Syarikat - Jahitan Streoskopik dan tahan regangan
Jepun - Teknologi FIR
Jerman - Fabrik akwatek dan akwadyne

3. Mendapat pengiktirafan Pakar Tulang Belakang Canada

4. 100% warranty seumur hidup untuk servis & repair sebagai investment seisi keluarga.

5. Produk seisi keluarga
70% untuk kesihatan + 30% untuk kecantikan = 100% keyakinan

6. Produk mampu milik ansuran mudah.

Wooo tambah plak sekarang company bagi promo lagi di mana setiap pembelian satu set korset Premium Beautiful anda akan dapat rebat RM150/set.


Memang sangat menguntungkan la.....

Taknak terlepas promo ni PM aida laju-laju ye.

Xoxo,
Aida Rashid 
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...