Friday, May 31, 2013

Dinner with Top Leaders Circle

Habis je Seminar Power Start hari tu my mentor, Kak Salha belanja all AJK TLC yang menjayakan program tersebut. 
Wow nak tau kat mana....
Flavors kat Bangsar, Chef Riz punya. Kebetulan plak dia ada masa tu bukan main lagi.

Macam-macam jenis makanan kitaorang order sampai aida pun dah lupa nama dia. 
Korang tengok la sendiri betapa best sangat makanan kat situ.













 Kusyuk kak salha makan

 Amboii makannya dia

Chef Riz

Dessert time, Pavlova

Red Velvet

Pastu sempat Chef Riz berkongsi tips ngan Abg Al-Faath macamana nak memiliki badan macam dia, hahaha


Woww....




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...