Monday, February 18, 2013

Sohonista

Pada 16 Februari 2013 yang lalu bertempat di The Square, Publika berlangsungnya bazaar Sohonista di mana 80 usahawan wanita mengambil bahagian.


 Bazaar Sohonista adalah yang pertama kali diadakan untuk membantu kaum wanita yang mana kebanyakan wanita berhenti kerja selepas berkahwin demi tanggungjawab terhadap keluarga. 

Untuk makluman semua SOHONISTA adalah bermakna Small Office, Home Office (Soho)
untuk wanita kepada wanita (nista)

Disebabkan keadaan semasa sekarang yang semua perkara memerlukan duit maka setiap wanita walaupun berada di rumah perlu mempunyai duit sendiri. Oleh itu sohonista ini mampu memberi sumber kewangan tambahan buat keluarga selain meningkatkan ekonomi keluarga.

Tidak ketinggalan juga Top Leaders Circle (TLC) turut diundang bagi mengikuti bazaar sohonista ini dan our top mentor TLC iaitu Salha Zain dijemput selaku speaker pada hari tu bagi berkongsi dengan pengunjung yang datang how start business from home hanya melalui social media network.

So biasa la awal-awal pagi persiapan booth untuk berikan service yang terbaik untuk pengunjung yang datang.

 Serius muka nak pasang belon, hahaha.

 TLC booth ready untuk pengunjung

Sebahagian daripada Top Leaders Circle (TLC) dengan aksi sopan

TLC besttt!!!!!

Our Top Mentor, Salha Zain dijemput untuk share dengan semua macamana beliau start bisnes dengan RM14.60 as surirumah then now income mencecah 6 figure melalui social media network.

Cabutan bertuah, hadiah special daripada TLC bak kata mc seguni hadiah gitusss....

Kat bazaar sohonista ni jugak usahawan di kalangan artis pun ade antaranya Mawi & Ekin, Yasmin Hani dan Atilia.

Sempat gak posing ngan Mawi & Ekin maklum la sebelah TLC booth je.

Aktiviti wajib iaitu posing with our Top Mentor, Salha Zain
Walaupun income like CEO but she is very humble & kind person.

 Paling teruja our Top Mentor dinobatkan sebagai Icon Wanita Sohonista & duduk sebaris lagi bersama Datuk Seri Shahrizat untuk merasmikan website sohonista iaitu www.sohonista.my

Alhamdulillah jugak cause our Top Leaders Circle (TLC) diiktiraf sebagai Malaysian Sohonista Icon!!!!!
Hoyyey proud of our TLC members....

Datuk Seri beramah mesra dengan TLC members

Sesi temubual bersama media sambil dikelilingi oleh TLC

Excited Datuk Seri tengok TLC members semua still young ngan stail shawl masing-masing siap cakap "malu i ngan u olls, tudung i biasa je but tengok u olls tudung macam-macam style"
hahahaha, she is very friendly person. Thank you Datuk Seri sudi luangkan masa with TLC members.

Beliau jugak akan buat roadshow untuk Sohonista & insyaallah TLC pun akan join bersama.

 Free gift from Sohonista, Thank You

Alhamdulillah selesai sudah sesi pertama bagi TLC booth di Sohonista bazaar, pada keesokan harinya kebanyakan suratkhabar semua gambar Datuk Seri Shahrizat bersama Top Leaders Circle (TLC). Now ramai yang bertanyakan TLC macamna nak berbisnes like TLC members.

So sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut macamana TLC berbisnes di rumah melalui social media network but income like CEO boleh hubungi aida.

Jangan segan jangan malu.
Tak salah bertanya & aida willing to share with u olls.

Aida sendiri pun bermula dengan zero in bisnes.
Bak kata my mentor 4 key untuk berjaya dalam bisnes :
1. Ilmu
2. Mentor
3. Sistem
4. Tindakan

Berubah ke arah kebaikan. 
Bukan kita mengejar duit semata-mata tapi nilai insan dititikberatkan.

Insyaallah 3, 4 tahun akan datang bersama-sama kita berusaha supaya saving kita mencecah jutaan ringgit.
Jangan pikir ianya mustahil, kalau mentor kita millionaire tak mustahil kita pun boleh jadi macamtu.

Who want to join 
THE MILLIONAIRES PROJECT

Just Call Me


Xoxo,
Aida Rashid
013-9500953


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...