Saturday, February 16, 2013

Sohonista, Publika



Terbuka kepada semua :

BAZAAR SOHONISTA at PUBLIKA, SOLARIS DUTAMAS

Tarikh : 16 Februari 2013
Masa : 10.00 pagi – 6.00 petang

Masuk adalah percuma

Wow baca je iklan tu dah terujakan?
Mana taknya banyak benefit yang akan kita perolehi kat sohonista ni nanti dari segi marketing, how to start business dan macam-macam la. Peluang yang telah disediakan untuk kaum wanita walaupun duduk kat rumah but u olls have something to do untuk bantu tambah income family.
Nak ajak husben datang sekali untuk join bengkel ni pun takde masalah, sekurang-kurangnya diorang sendiri boleh nampak yang isteri diorang kat rumah pun boleh jana income.

Majoriti wanita sekarang lebih senang bekerja di rumah di samping jaga anak-anak, masa pun ikut sendiri punya time kan. Like our group Top Leaders Circle walaupun ade yang suri rumah sepenuh masa then ada yang bekerja but cara kerja sama iaitu online marketing. That's why ramai yang tertanya-tanya aida walaupun busy keje but bisnes still jalan seperti biasa. Mana taknya bisnes dihujung jari, so kalau u olls nak tau details about my bisnes & macamana nak manage masa antara kerja dan bisnes jangan lupa berkunjung ke booth TLC untuk jumpa dengan aida. Insyaallah i will guide you how....


Paling teruja jugak our TLC mentor Kak Salha Zain akan bagi talk pada hari tu untuk share ngan semua macamna cara we olls berbisnes melalui social media network. Jangan lupa kunjungi booth kami untuk dapatkan something special from our TLC booth.



Xoxo,
Aida Rashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...