Tuesday, February 19, 2013

Marine Essense Beauty Bar

Sekarang like hot cakes bila sebut je sabun ketiak, ops  marine essense beauty bar la. Mana taknya ramai sangat panggil sabun ketiak cause after pakai ketiak makin cerah.


Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

 Aida citer dulu tentang kebaikan marine essense beauty bar dan kandungan yang terdapat di dalam sabun ni.


Patut la ramai yang suka cause tengok khasiat sabun marine essense ni teruja betul. Malah harga pun berpatutan. Then sesuai untuk satu family.

Bukan tu je sabun ni juga famous cause dapat membantu mencerahkan kawasan-kawasan tersembunyi di badan contohnya leher hitam, celah-celah peha, celah-celah pelipat bukan tu je kulit sensitif, ecxema, kulit berjeragat, parut jerawat, badan gatal-gatal pun boleh membantu jugak.

 Nak ke ketiak macam ni? walaupun bertutup litup tapi mesti la nak cantik jugak kan, kalau yang sentiasa pakai terdedah lagi nak kena jaga semua tu.

Macam aida baru-baru ni memang kritikal gatal maybe hama pastu pas beli je sabun pakai dalam 2 3 hari alhamdulillah gatal makin hilang. 

Then paling best parut jerawat aida ni memang jenis susah tul nak hilang but alhamdulillah now makin pudar. Maybe aida terlewat sikit mencuba sabun ni dari member lain. Tapi still guna pas guna jatuh cinta la plak. Hahaha

 Bestkan bila ketiak jadi macamni. Wallah

Aida just share ngan korang hasil sabun ketiak yang aida pakai sebab tu before aida pakai takde citer pasal sabun ni. After pakai baru leh share cause kalau sendiri tak pakai memang tak tau. Nanti aida share plak testimoni yang dah pakai sabun marine essense ni ye.

Sekotak ada dalam 3 ketul. 
So kalau nak jimat boleh potong kepada beberapa bahagian.
Memang berbaloi pakai untuk seisi keluarga.

Penyimpanan
Like sabun lain jugak
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan
 
Sharing is caring
 
Xoxo,
Aida Rashid
013-9500953
 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...