Friday, January 4, 2013

My Collection Peplums, Skirts and Pants

Kalau before ni asyik duk tengok orang pakai je, teringin tapi sesuai ke? Mmmm, tak cuba tak tau lastly beli bukan setakat sehelai dua. Siap sales girl tu tanya akak ni nak bisnes ke beli banyak sangat. Eh takde la dik ni untuk pakai sendiri, naper pelik ek beli banyak untuk diri sendiri.
Bukan kak sebab before this kalau orang beli banyak untuk jual je. Hehehe sabor je la. Ye la kalau selesa pakai beli je la semua colour yang ada kan.

Now my collection Peplums, Skirts and Pants dah pelbagai warna dan style. Tapi tu still warna tak cukup sebab dah habis, frust jap. Its ok nanti beli lagi. Asyik beli je last sekali almari penuh ngan baju, walaupun almari dah besar then 4 pintu lagi still tak cukup. Tu baru aida sorang kalau dah kahwin, adushhh. Masak macam ni, berapa almari nak beli kan. Tu la pompuan, azam tahun baru nak kurangkan bershopping supaya takde nak tambah almari. Hehehe

Jom tengok koleksi peplums, skirts & pants yang aida dah ada. Not for sale ye!!!

Peplums
Dari yang takde lengan sampai yang ada lengan
Dari yang pendek sampai yang labuh 

Skirts
Still ada warna yang takde, semua ada 12 or 8 warna macamtu.

Pants
Still ada warna yang tak cukup jugak.


Hehehe boleh ke kurangkan bershopping ni, insyaallah.
Aida chayok! chayok! mesti bolehnya.

Xoxo,
AidaRashid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...