Thursday, January 17, 2013

Happy Besday to My Bff

Happy besday to my Bff, Ina. Biasa la tiap kali nak celebrate besday tak tau kat mana nak tuju. Tanya besday girl pun tak tau, lastly pilih Tony Roma's. Tapi biasa la kalau dah makan kat Tony Roma's portion untuk satu menu memang banyak, nasib la aku berkongsi ngan member lain. Kalau tak memang tak habis punya.Tapi makanan memang best dan boleh pegy lagi. Hehehe....

 with my bff Elin


 Sempat lagi posing sambil tunggu tempat

Aksi sengal


Jom pilih menu dulu


Kusyuk besday girl pilih menu

Akhirnya ni menu pilihan kitaorang

Licin gitu makan....

Xoxo,
AidaRAshid



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...