Wednesday, December 26, 2012

Premium Beautiful Short Bra

"Aida selain set Premium Beautiful ada short bra jugak ke? Tengok macam best je pakai sebab nampak lebar dan besar area tali dia."
Memang sangat selesa dan berbaloi kalau ada, biasanya ibu-ibu yang tengah mengandung pakai Premium Beautiful short bra ni. Bukan pe majoriti diorang bagitau biasanya breast akan jadi besar pastu menggeleh semacam je. That's why diorang suka sangat ngan Premium beautiful short bra ni. 
Aida citer sikit pasal premium beautiful short bra ni.


Ciri-ciri Premium Beautiful Short Bra 

Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul. 

Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. 
Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara. 

Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara. 

Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada. 

Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan. 

Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik. 

Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. 

Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya. 

Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempesona. 

Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk.

Cara Pemakaian Premium Beautiful Short Bra 

1. Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli. 

2. Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk. 

3. Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli. 

4. Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli) 

5. Pemeriksaan sendiri.

Fungsi short bra ni sama je ngan Long bra cuma yang ni pendek je. Sangat selesa terutama bila duduk di rumah.

Sebarang pertanyaan detail boleh contact aida.

Xoxo,
AidaRashid
013-9500953
aimal_13@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...