Tuesday, December 18, 2012

New Green Leaders Academy Malaysia

Jumaat lepas 14 Disember 2012 satu majlis doa selamat telah diadakan di New Green Leaders Academy Malaysia (GLAM). Masih di kawasan TTDI cuma kedudukan akademi je yang berubah iaitu selang beberapa kedai sahaja dari akademi yang lama. Thanks a lot to CDM Hanis Haizi and her husben CDM Raz yang menyediakan tempat menuntut ilmu yang sangat selesa dan cantik. 
Aida adalah di antara orang yang terawal sampai, Ya Allah naik je atas nampak pintu kaca tertera nama GLAM. Wow memang mantap dan terbaik la akademi baru ni ngan wajah yang baru.

Pintu kaca yang menjadi rebutan malam tu untuk bergambar

 Hijau dan putih kombinasi warna yang sangat menarik

 Gift yang dapat malam tu. Sangat sweet kan.

Selesai sudah majlis doa selamat dan makan, our Top Mentor menyampaikan amanat serta memberi special present pada pemenang 100G dan new CDM malam tu.
Bukan sebarangan present tau 100G dapat Emilio Pucci dan CDM plak dapat handbag Prada from Milan dari Hanis. Kalau before ni yang naik pangkat DDM dapat brooch Chanel, meroyan okeh. Pasni plak menerima tabung kereta bakal dapat casing Ipad Emilio Pucci. Aaahhh mesti kena grab apa je hadiah yang Hanis nak kasi. Bukan kena bayar pun. Benda free siapa taknak kan.

 Meraikan CDM yang baru, dulu hanya pekerja TESCO but now income dah cecah 5 angka. Tiada yang mustahil kalau nak berjaya kan. Semua dengan usaha dan bimbingan mentor-mentor yang hebat yang mana mereka sudah berjaya mendapat income 6 angka, so kalau diorang boleh dapat income 6 angka mesti nak guide kita dapat income 5 angka takde masalah. Right?
Sebab tu aida percaya bisnes ni boleh dapat sebab tengok senior memang dah dapat.

 Red Velvet Cake

Chocolate Cupcakes

 Oreo Cupcakes

Paling best malam to our mentor Kak Salha bawak Red Velvet cake & cupcakes......best sangat!!!
Memang terbaik la Kak Salha, bayangkan baru sampai dari JB terus shoot ke GLAM semata-mata nak jumpa rakan kongsi. Sangat komited person. Tak kisah diri penat janji dapat bersama rakan-rakan kongsi.


Kalau korang sendiri nak feel macamna best sangat GLAM ni, boleh join aida. Akademi kami akan dibuka setiap hari Jumaat jam 8.00 malam. So boleh inform or set appointment dengan aida untuk datang ke akademi kitaorang.
Kedatangan korang ke GLAM sangat dialu-alukan. 


Xoxo,
AidaRashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...