Thursday, December 27, 2012

I Luv My Colourful Pants

Kalau dulu serius tak berani nak pakai tapi sampai bila kan? Now after try terus meroyan jap sebab pants yang colourful ni sangat cantik bila pakai. Tak semestinya remaja yang pakai, zaman sekarang aida tengok ibu-ibu muda pun pakai nampak stylo dan ranggi gitu. Ni antara koleksi yang aida ada.

 Masih banyak warna yang takde.










Nak kena cari lagi warna-warna lain, ouuuch jatuh cinta jap.

Xoxo,
AidaRashid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...