Monday, December 3, 2012

GLAM Nite at Westin Hotel

Ya Allah best sangat GLAM Nite pada 24hb November 2012 baru-baru ini. Actually hari tu juga ada majlis ulangtahun syarikat yang ke-20 di mana majlis itu meraikan usahawan-usahawan yang mencapai pangkat paling tertinggi iaitu Crown Diamond Manager.

Selesai je majlis tersebut terus shoot pulak ke Westin Hotel untuk GLAM Nite. Memang terbaik la dinner di bawah naungan GLAM, thanks a lot to CDM Hanis Haizi dan CDM Raz atas penganjuran GLAM Nite di mana julung-julung kali diadakan. Bertuah sangat bila berada dalam GLAM, bukan sahaja ada akademi untuk menimba ilmu malah setiap kejayaan diraikan juga. Malam itu juga ada cabutan bertuah di mana memang terbaik la hadiah-hadiah yang mereka sediakan antaranya baucer make up MAC, baucer from Dato' Radzuan Razwill, handbag Coach & Kate Spade, Photoshoot by Hafiz Atan and Grand Prize penginapan 3 hari 2 malam di Holiday Inn Glenmarie bernilai RM2000. Memang bertuah betul yang dapat malam tu.

Makanan yang disediakan malam tu jugak semua best dan comel-comel gitu. So aida taknak bercerita panjang jom kita lihat apa yang menarik sepanjang GLAM Nite berlangsung.XoXo,
Aida Rashid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...