Tuesday, December 4, 2012

Dip n Dip Bangsar

Semalam my friend elin ajak gy Dip n Dip kat Bangsar, hah restoran apa tu lin? Semua dessert berasaskan coklat. Wow nak...nak....nak macam best je dengar. So semalam misi bermula, after magrib aida, elin & ina kuar gy kat tempat yang diidamkan. Biasa la guna application waze untuk cari jalan, padahal tu area tempat keje lama aida. Restoran Dip n Dip terletak di Jalan Telawi 3, Bangsar. Lastly we olls jumpa la Dip n Dip tu, ouuch nampak menariknya. Teruja's kejap ok.

Jom kita lihat apa menu menarik kat Dip n Dip ni.







wow semua nampak menarik, kalau boleh semua nak rasa.


Warna merah menyala yang menghiasi restoran ni.

Before tunggu dessert yang kitaorang pilih jom berposing dulu...

 macam tak puas hati je ngan aida ni....


Muka tak sabor nak makan

 Hoyehhh my dessert dah sampai Dip Crispies!!!


Jemput makan korang

 Ya Allah sedap sangat gabungan coklat, mashmallow ngan biji crunches.


Menu kitaorang order semalam. Semuanya sedap.


Licin ok kitaorang makan.....

Just nak suggest kat korang kalau nak makan tu kena pilih combination yang betul antara minuman ngan dessert. Why? cause nanti korang rasa muak, pastu tak habis. Sayang sangat. Pastu korang kalau makan better share lain la kalau ia portion yang kecik. Tu semua nak elak pembaziran. Harga pun ok la from RM10 above. Try datang sini, korang sendiri rasa kelazatan coklat kat sini.



XoXo,
AidaRashid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...