Wednesday, December 19, 2012

Celebrate My BFF Birthday At Ben's, KLCC

15 December 2012, makin meningkat umur my bff Elin. Hehehe sorry Lin but you still look young. Macam umur aida tak meningkat je kan. Biasa la tu. Mana ada yang turun kan kecuali hujan. As usual tiap kali nak celebrate birthday mesti tercari-cari tempat yang sesuai & special. Umur makin meningkat stail celebrate pun dah lain, takde tiup-tiup lilin lagi. Dalam duk pikir tempat yang sesuai tiba-tiba teringat Ben's, KLCC masa tu pernah makan ngan my mentor Kak Salha. Makanan kat situ memang sedap, still terbayang makanan yang aida makan hari tu. Wallah.....

So tempat yang nak dituju telah jumpa iaitu Ben's KLCC, lets go babeh!!!

 Jom kita pilih menu yang best kat sini.
 Masa pilih menu sempat lagi posing. Hahaha biasa la perempuan.

Tak sabor menunggu menu yang dipesan sampai, dengar macam best tapi tak tau lagi best or not.

 Sementara menunggu hidangan sampai sempat lagi main card yang disediakan.

Wow sangat menarik, then bila dah makan tu memang sedap giler. Kitaorang makan berasaskan kepada soft shell crab. Fuhh teringin nak makan lagi.

Snap pic with birthday girl yang diraikan Elin. 


Xoxo,
AidaRashid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...