Monday, November 5, 2012

Surprised Birthday Party For Salha Zain

29hb Oktober 2012 merupakan tarikh lahir yang ke......... buat my luvly mentor Kak Salha Zain. Walaupun umur makin meningkat but orangnya still maintain muda then paling penting income makin meningkat daripada income 2 figure before this but now income 6 figure. Wow bukan calang-calang orang tau boleh dapat income macam ni. 
Seperti biasa la tiap kali birthday mesti kita nak celebrate kan begitu jugak la ngan we olls, nak buat surprised untuk my mentor. Perancangan cukup rapi oleh geng-geng Top Leaders Council (TLC), kitaorang siap buat conversation lagi kat Facebook supaya semuanya lancar dan tersusun supaya ia betul-betul surprised. 


Perancangan asal nak buat 29hb tu tapi memandangkan our mentor busy celebrated birthday ngan family so we olls cari masa yang sesuai untuk celebrated her birthday. So tarikh yang paling sesuai adalah time class kat GLAM. So bila dah ade coversation tu memang bertalu-talu la mesej antara TLC, sampai kalau tertinggal tu jenuh gak la nak baca. Macam-macam ragam masing-masing supaya nak party ni betul-betul surprised. Memang best ade adik beradik macamni, we olls bekerjasama untuk surprised kan Kak Salha. Bukan tu je siap create Event for Surprised Birtday Party For Salha, memang terbaik la TLC.


Perancangan yang cukup rapi semua TLC ade tugas masing-masing, setiap progres di update kat event supaya takde yang missed. Hari yang ditunggu-tunggu iaitu Jumaat kat GLAM bermula la lakonan. Hahaha!!! Berlakon kah? takde la.....
Semua ni komplot dari husben Kak Salha jugak Abang Alfaath, kalau tak jenuh gak, buat Kak Salha datang awal habis kantoi. Ni memang dah plan ngan Abang Alfaath supaya datang lambat ye la barang-barang nak simpan kat bilik rahsia kalau tak non jadi la surprised tu. Bukan tu je we olls dah plan supaya semua pakai pink putih pastu Abang Alfaath la jugak jadi mangsa kitaorang suruh Kak Salha pakai pink. Kebetulan plak malam tu kat GLAM ade anugerah khas so kononnya semua anak buah Kak Salha sepakat pakai pink putih. Jadi Abang Alfaath ngan Kak Salha pun kena pakai pink jugak.

Seperti biasa habis je kelas akan ada o-group dulu la untuk rumuskan apa yang telah dipelajari at class dan raikan penerima anugerah malam tu.

Tak tau tu jap lagi kena surprised ngan kitaorang

Selesai je O-group Abang Alfaath cepat-cepat ajak Kak Salha masuk bilik leader kat belakang, kitaorang plak cepat-cepat gy ambil belon bagai untuk buat kejutan. 

Surprised Kak Salha........

 Kek Chanel lagi tuh!!! Ouuch....

Memang terkejut sakan Kak Salha, dia cakap masa Abang Alfaath ajak gy belakang memang dah agak mesti surprised la tu, tapi tak sangka plak memang betul-betul surprised ngan belon bagai. Hahaha.....ingat kek je ek!!!

Pasangan yang ideal, thanks Abang Alfaath banyak membantu!!!

Siap wat muka lagi tuh tapi maintain cun!!!

Time to makan kek, hoyey!!!

Awatnya Kak Lin ni taknak pandang, jual mahal la tu....

Me and birthday girl, Kak Salha
Alamak muka pucat plak pas class

Sempat snap Kak Lin, Kak Salha & Kak Yani

Muka-muka yang komplot.....Amboi bukan main muncung ye!!!

 Jom tengok aksi kitaorang yang happy sangat sampai tak sedar gambar jadi ntah apa-apa.....

 Me, Kak Salha, Izyan & Jie
Masa ni maintain cun....

Dah mula dah.....

Be cool girls....

Hambik ko dah takde control cun, semua ke laut.....

Tu dia dah kuar taring plak, apa la yang sakan sangat gelak tu. Biasa la kitaorang ni kalau dah melawak sorang semua hilang cun.....hahaha.

Happy sangat ngan semua adik beradik kat bisnes ni. Tak kenal pangkat semua sepakat. Luv u olls.
Akhirnya matlamat kitaorang nak surprisedkan Kak Salha tercapai.

XoXo
Luv
AidaRashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...