Thursday, November 1, 2012

Shawl Tutorial Stail Aida

Tajuk semua dah teruja tapi buat masa ni aida mintak maaf cause belum sempat lagi nak buat tutorial tentang stail aida pakai. Sebenarnya aida try and error tapi tak sangka plak ramai yang mintak nak buat tutorial. 

 Ni guna pashmina.

Sebenarnya cara dia sangat simple but tunggu masa yang sesuai aida akan tunjukkan.
Lagipun aida bukan biasa buat tutorial ni, bila ramai yang mintak macam terkejut jugak.

 Ni guna shawl satin, asalnya aida tak pandai sebab bila pakai shawl satin ni nampak berserabut tapi bila dah jumpa stail pakai nampak kemas je.

 Ni guna shawl patchwork pun boleh jugak, means any shawl boleh gayakan stail aida ni.

Ni plak shawl yang nipis yang selalu pakai gy kerja. Ye la kadang-kadang boring jugak pakai stail sama je. Sekali sekala ubah angin skit.

Jangan risau aida akan cuba buat tutorial sepertimana permintaan semua.

XoXo

Love
AidaRashid
013-9500953




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...