Friday, November 30, 2012

Majalah Hijabista Keluaran Disember

Sorry lama sangat tak update blog, once dah tulis ni rasa macam taknak berenti plak tapi biasa la disebabkan kekangan masa kena cari time-time tertentu untuk update my blog. So hopefullly all of u sihat but me sedikit demam cause tak cukup rest asyik outstation je, nasib la bukan jenis bila demam melepek je. Hahaha.....

So macamana korang dah dapatkan Majalah Hijabista keluaran Disember???


What???
Belum???
OMG......
Hehehehe, its ok jap lagi jangan lupa untuk beli ye. I'm not editor Hijabista, takde paksaan untuk beli. Karang korang ingat aida ade share plakkan. Yang dah beli tu bagus la, ade nampak tak my picture kat dalam tu?
Mesti macam terkejut kan? eh aida ni saper plak tiba-tiba ade gambar dalam Majalah Hijabista di ruangan Bual Hijabista. Macam yang pernah aida inform before ni once you dah join bisnes secara automatik akan terjebak sekali ngan dunia glamour walaupun takde la seglamour artis tu. Ni semua cause my mentor CDM Salha Zain yang sangat glamour so as protoge terkena tempias sekali. So tak mustahil kalau korang join my bisnes tiba-tiba muka korang plak ade dalam majalah ni.

Photoshoot ni berlangsung sehari before Raya Haji hari tu bertempat di Red Box, Pavillion., memang sangat mencabar for me. Mana taknya 1st time for me untuk melakukan semua ni. So jom tengok what happen to me before my pic terpapar di ruangan bual Hijabista.

Thanks Kak Suzy make up aida but gambar kurang jelas lighting kuning. Salah kan lighting plak....hahaha!!!

Illa, Liyana, Anees & me

Yummy.....bukan sekadar hiasan untuk photoshoot ye.

Nampak ktorang melantak semua hidangan after selesai photoshoot. Tapi memang terbaik la sangat best makanan kat sini.

Bersama editor Hijabista, paling kanan Kak Suzy. Thanks a lot di atas segala kemudahan yang diberikan.....

Di antara keratan daripada Majalah Hijabista yang sempat aida snap.



 Time to rawks!!!

So after this for more detail tentang isu di dalam majalah ni boleh la dapatkannya di pasaran. Wah macam artis plak. Berangan dulu takpe. Dulu pun berangan but now realiti dapat masuk magazine.

Pengalaman yang sukar untuk dilupakan. 
Special thanks to my mentor Kak Salha yang memperkenalkan aida pada Editor Hijabista, Kak Suzy. Thanks jugak pada Kak Suzy yang sudi jemput aida untuk memenuhi ruangan bual Hijabista & semua yang terlibat dalam sesi photoshoot ini.

XoXo
AidaRashid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...