Friday, October 5, 2012

Top 5 Blog Paling Popular 2012

Wah dengar je tajuk memang teruja mana taknya blog popular tu. Bila la plak blog aida nak jadi popular, berangan la plak hehehe. Tapi its ok insyaallah perlahan-lahan mana tau tiba-tiba giliran blog aida plak. Hahahaha korang nak gelak takpe berangan dulu mana tau dapat kan?

Blog diorang ni menang World Blogger Award 2012 tu pun sebab korang semua la yang pilih. Dari pelbagai jenis blog dan latar belakang yang berbeza. Banyak kategori sebenarnya blog yang menang ni tapi aida pilih kategori yang famous je ye. Nak tau detail boleh tengok kat website World Blogger Award 2012

1. Best Celebrity Blog
Dimiliki oleh seorang gadis yang comel, student je lagi tapi memiliki lebih daripada 45K blog followers.


2. Best CSR Blog
 Comel je kalau dengar nama blog kan tapi kat sini korang boleh dapat banyak info tentang haiwan comel ni iaitu kucing. Tentang penjagaan, kesihatan dan macam-macam semua tentang kucing.


3. Best Educational Blog
 Blog yang banyak mengandungi info yang bermanfaat untuk semua masyarakat tak kira remaja atau ibubapa.


4. Best Entertainment Blog
 Blog yang sememangnya memaparkan gosip-gosip terkini celebirity di Malaysia dan semua maklumat berkenaan artis korang leh dapat kat sini.


5. Best of The Best Blog of the Year
 Blog yang banyak berkongsi tentang isu-isu terkini di dalam negara dan juga luar negara. Kadang-kadang aida pun dapat tips berblogging kat blog ni. Banyak ilmu yang dapat.

Kalau korang tengok memang hebat semua blogger ni. Korang boleh klik je untuk nilai sendiri gaya mereka berblogging. Semoga dapat menjadi rujukan untuk menjadi top blogger suatu hari nanti...Aminnn!!!

Selamat berblogging semua!!!

Love
Aidarashid
013-9500953



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...