Monday, October 29, 2012

Salha Zain Facebook Fanpage


Salha Zain Facebook Fanpage Awesome!!!


Wow bila bukak jer page Kak SALHA ZAIN terkezut mana taknya kalau tengok dah menghampiri 40K yang likes this page. Memang tak sia-sia aida masuk this group. My picture pun terselit jugak kat fanpage tu. Paling kiri its me Aida.


Tak diragui lagi patut la ramai yang makin teruja nak join this bisnes. Mana taknya bisnes using Facebook & blog, kalau tengok je yang likes this page pun memang di luar jangkaan. Lagipun bisnes thru FB & blog but ur income boleh mencecah 6 figure income tak ke best macamtu???
More detail boleh contact aida nanti ye.

Tambahan fanpage Kak Salha Zain sekarang memang dikenali ramai secara tak langsung as anak didik beliau terkena sekali panahan tu. Bukan tu je, kalau before ni Kak Salha dah masuk Hijabista Magazine dalam beberapa keluaran anak didik beliau pun masuk jugak beberapa keluaran.

 Majalah Hijabista Keluaran September

Majalah Hijabista Keluaran Oktober
Then keluaran Disember plak tunggu kemunculan aida.....

Kalau Kak Salha Zain dah buktikan tak mustahil memang boleh dapat dan insyaallah aida pun bakal menyusul. Ya Allah best kan dapat jadi macam Kak Salha Zain, ada masa ngan anak-anak, boleh pakai barangan designer dan paling best baru-baru ni tercapai hajat Kak Salha nak bawak parents dia gy Haji. Wahhhhh sangat best dengan berbisnes semua impian menjadi kenyataan.
 Salha Zain bersama Rizman Ruzaini

Salha Zain bersama Rizalman

Kalau ikutkan aida memang zero dalam bisnes. Tambahan plak pendiam dan bukan jenis banyak cakap sampaikan ada member aida terkejut bila aida join bisnes ni. Tapi alhamdulillah my impian satu persatu tercapai bila join bisnes ni. Thanks a lot Kak Salha cause banyak sangat membantu aida untuk capai semua ni.

 Disneyland Hong Kong

 My 1st designer handbag

 Anugerah Jam Tangan, Sales RM100,000 sebulan

 Kenangan paling tak dapat dilupakan bila kitaorang melawat rumah anak-anak yatim ni. Ini adalah impian aida selama ni, Ya Allah bersyukur sangat dapat membantu ringankan anak-anak ini.

Bukan tu je Kak Salha sentiasa bersama tak kira di waktu senang or susah. Baru-baru ni aida terlibat dengan photoshoot bagi satu majalah, orang pertama yang terlintas kat mind tentulah my mentor Kak Salha untuk jadi my fashion stylist.

Shopping time di H&M with my mentor


Karaoke time....
Sorry gambar blur skit excited nak karaoke!!!

Aida pun mempunyai impian yang sama like Kak Salha sebab tu aida lakukan benda yang sama sepertinya. Insyaallah segala impian bakal menjadi kenyataan!!!



Ya Allah Kau Permudahkan segala urusanku!!!
Semoga dapat aku capai segala impianku dan juga impian kedua ibubapaku.....Aminnn!!!

XOXO

Love
Aida Rashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...