Saturday, October 27, 2012

Salam Aidiladha

Diharap tak lewat untuk aida ucapkan
Selamat Hari Raya Aidiladha!!!

Semoga ibadah korban yang kita lakukan diberkati dan diredhai oleh Allah...

Hari ni busy sikit sebab banyak aktiviti dari pagi sampai petang. Pagi-pagi lagi tunggu daging korban untuk diagihkan kepada sedara mara dan jiran-jiran. 

seperti biasa posing syok sendiri!!!
sempat lagi posing sambil tunggu daging korban untuk diagihkan.....

Selesai je daging diagihkan aida bersiap-siap plak gy rumah member ada kenduri aqiqah untuk anak dia. Tapi sayang cause lupa plak nak ambik gambar. Apa daa!!! Sorry Zuriana lupa plak sepanjang kita kuar tadi nak ambik gambar.

Pas gy kenduri tu kitaorang pergi plak rumah member yang baru je 47 hari lahirkan baby. Sangat chubby baby tu tapi macamna boleh lupa jugak nak snap gambar.....aduiii!!!

Tapi yang peliknya kalau tengok badan baby tu macam berat tak larat nak berpusing tapi baru je 47 hari dah boleh meniarap!!! Macamna tu.....

Kuasa Allah kan.....
 Lain kali aida snap gambar baby tu ye. Petang baru balik rumah, sampai jer sedara ada kat umah. As usual layan tetamu & duduk kat dapur mengemas!!!
Pejam celik dah habis bagi raya ke2, esok insyaallah akan balik KL.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...