Monday, October 8, 2012

Peliknya Heels Ni

Peliknya bila tengok heels ni. Ada ke orang nak pakai? Aida nak beli?
Hah takde maknanya nak beli kasut macamni, nanti silap-silap mak aida campak je. Memang sangat berani la kalau ada yang pakai kasut macamni. Sekali pandang memang nampak cantik dan lain dari lain but lama-lama pandang Ya Allah kasut aku ke ni?
Masa bila nak pakai?
Adakah pakai masa keje?
Keluar bersantai ngan member-member?
Berpicnic?
Shopping?

Oh jawapannya tidak sama sekali. Confirm sangat tidak selesa. Tapi beauty is pain memang tak mustahil orang pakai jugakkan. 

Jom tengok heels ni sama ada korang berani pakai or not!!!











semua yang kat atas ni memang tak sanggup la aida nak pakai mau terseliuh kaki but gambar yang kat bawah ni still ok untuk dipakai....



  



 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...