Wednesday, October 24, 2012

Impian menjadi Kenyataan

Ya Allah memang tak sangka sangat finally dapat mesej from editor sebuah majalah untuk photoshoot session. Hehehe selama ni asyik tengok artis pastu model-model je masuk majalah. Nak dikatakan memang tiap bulan la spend money for sesetengah magazine untuk more info and stail dress up. Dulu pun ade la jugak berangan bestnya kalau aku pun dapat masuk magazine ni. Tapi sekadar angan-angan je la.


Finally impian menjadi kenyataan!!!
Still teruja sebab aida rasa kalau i tak buat bisnes ni mustahil sangat dapat masuk magazine ni. Mana taknya aida bukan glamour or somebody yang terkenal then siapa la kita ni nak masuk majalah kan. Kalau sebut je nama Hanis Haizi & Salha Zain memang dah sinonim ngan masuk magazine ni. Tapi aida sekadar berangan la nak jadi macam diorang. Kak Salha pernah cakap, dalam bisnes ni memang kita kena berangan dulu then pasti akan tercapai. Yup memang betul pun. 
Then pepatah pun selalu cakap like mother like daughter....

Nak berjaya mesti berkawan dengan orang yang dah berjaya then dalam masa yang sama bila berkawan dengan orang-orang yang selalu kuar magazine ni aida pun terjebak sama. Bertuah badan!!!

Esok photoshoot, hopefully semuanya berjalan lancar. 
From nobody to somebody!!!

Nantikan kemunculan aida nanti ye....

Love
Aida Rashid
013-9500953
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...