Monday, October 22, 2012

Hijabista November Edition

Setiap keluaran aida takkan terlepas beli Hijabista Magazine, kali ni Hijabista November Edition. Why i like this magazine cause kadang-kadang tengok stail diorang gayakan tudung, dress up dan combination colour yang diorang match. Kalau nak match sendiri macam pelik tapi bila tengok dalam majalah biasa je kan. Kali ni cover Hijabista Magazine adalah Sheila Amzah iaitu Juara Asian Wave. Ayu bertudung ngan lontaran vokal yang mantap memang sesuai sebagai cover Hijabista Magazine.


 Setiap kali keluaran tak terlepas daripada Kak Salha Zain ngan anak-anak didiknya yang akan turut serta dalam majalah ni. Kalau korang beli setiap keluaran sesi 4 sekawan mesti dari our group. Lastly aida pun terjebak sekali. Hehehe tunggu!!!


Salha Zain nama yang tak asing lagi dalam majalah sekarang. Very Humble walaupun memiliki barangan berjenama dan mewah. Insyaallah suatu hari aida bakal mengikutinya.....






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...