Thursday, October 25, 2012

Doktor Peribadiku

Biasa la kadang-kadang panas kadang hujan sebab tu tiba-tiba sakit kepala menyerang. Kalau setakat sakit kepala biasa ok lagi ni kalau jenis yang berdenyut-denyut memang tak leh nak tahan la. Aida plak memang jenis tak suka makan ubat, biar macam tu je tapi memang tak tahan la. Sampai aida jumpa Premium Beautiful yang mengubah segalanya....Chewahhh ayat tak hingat!!!

Kalau orang lain baca mesti cakap nak promote la tu? bukan ni share dari my experience sendiri. Kalau aida yang sakit kepala biasa tak tahan yang migrain tak tau la macamna.
Before pakai memang dah ade dengar Premium Beautiful ni boleh kurangkan sakit kepala, eh macamna tu. Balut kat kepala. Hah?macamtu plak.....dengar macam pelik tapi memang betul Waist Nipper or bengkung betul-betul jadi doktor peribadiku tiap kali sakit kepala. 

 Senang je just balut kat kepala insyaallah sakit kepala yang berdenyut hilang!!!

Sharing is caring

Love
Aida Rashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...