Monday, September 24, 2012

Majalah Hijabista

Korang dah beli ker majalah Hijabista keluaran Oktober???
Wow teruja kejap bila tengok majoriti daripada my team yang memenuhi ruangan dalam Majalah Hijabista ni. Tak sangka & tak percaya pun ada boleh plak termasuk dalam majalah yang tak disangka.
Kalau keluaran sebelum ni my leaders yang memenuhi ruangan but keluaran kali ni anak-anak didik plak.

Antara gambar yang terdapat di dalam Majalah Hijabista sempena majlis iftar bersama Hijabista.

Kalau kitaorang dah masuk majalah ni korang pun tak mustahil suatu hari nanti akan masuk jugak after join my team.

 Ibu yang mempunyai dua orang anak tidak meletakkan anak sebagai halangan, malah berjaya lagi bergaya gitu. Kalau pandang macam belum ada anak je.....


Love
Aidarashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...