Monday, September 3, 2012

Kembar Yuna by AnnasEaskey

Wah teruja sekejap pas dapat gambar photoshoot oleh AnnasEaskey!!!! Pastu terus post kat Facebook, ramai yang komen gambar aida like Yuna, hehehehe. Tul ke? Siap ade yang panggil Aida Yuna, kembar Yuna.......so aida post kat blog plak nak tengok respon blogger tul ke ade iras Yuna. Hahaha......





Tengok betul-betul ade iras kah???
 Dari posisi tepi.....

 Dari posisi depan.....

Antara beautiful ladies GLAM yang mendapat sentuhan AnnasEaskey memang terbaik la!!!

Aida pun tak sangka once dah join bisnes ni banyak sangat yang kita dapat. Bukan saje income malah tepat seperjuangan yang sangat akrab then boleh jadi like artis jugak. U olls pun boleh kalau nak jadi seperti kami. 


Love,
AidaRashid,
013-9500953


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...