Wednesday, September 12, 2012

Chanel Oh Chanel

Kalau dulu nak berangan pakai handbag branded pun macam takut sebab tau sekadar berangan je la maklum la keje government, bukan anak orang berada pun nak pakai barangan branded. Just mampu tengok orang lain pakai jer...
But now sedikit tersenyum sebab mimpi dulu jadi kenyataan, dah lama mengidam pakai handbag jurulatih, Coach lastly tercapai jugak. Kalau pakai duit gaji maunya bulan tu  makan pasir jer....

Tapi nasib sekarang buat bisnes sekali so apa yang diimpikan tak mustahil dapat. Now asyik tengok diorang pakai brooch Chanel je, dalam hati bila plak aku nak beli & pakai. Tapi tu semua tak mustahil akan ku beli jua suatu hari nanti dengan duit bisnes bukan duit gaji!!! Koleksi chanel memang cantik sebab tu ramai yang suka. Berangan dulu la pasni boleh grab....Insyaallah!!!





Love,
Aidarashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...