Wednesday, September 19, 2012

Aishwarya Rai Gemuk

Dengar je nama takde yang tak kenal ngan pandai menari, berlakon dan paling hebat pernah digelarkan sebagai ratu Dunia. Memiliki bentuk badan yang cantik dan menarik yang sememangnya menjadi idaman setiap wanita. 



Tapi semua wanita akan mengalami masalah yang sama once bila dah kawin. Sebab tu as wanita kita kena jaga penampilan diri tak kira la walaupun dah bergelar isteri. Isteri la lagi nak jaga diri. Biasanya wanita bila dah kawin senang naik badan, kadang-kadang ade juga yang tak naik-naik sebab tengok genetik juga. Ade yang masuk anak No.2 tiba-tiba badan naik mendadak, diet macam melahirkan anak pertama pun dah tak jadi. 

Sama la juga ngan bintang terkenal Aishwarya Rai, after bersalin jer badan terus naik mendadak. Kita nak jadi macamni ker?
Kalau before kawin kita follow badan dia but after kawin jangan la follow badan dia sekarang ni. Korang sayang la kat badan masing-masing cause badan kita ni nak pakai lama. Better masa pantang tu betul-betul pantang supaya dapat balik bentuk badan. Bila kita sentiasa jaga badan takde la macamni.

 Tembam giler sekarang ni......


Kadang-kadang ramai aida dengar orang malas nak berdiet, nak bersenam cause ade anak susah la aida. So cara paling senang korang pakai Premium Beautiful jer. Sangat mudah cause pakaian dalam. 
Kalau ade yang cakap malas nak pakai la aida.....
Ade ke orang tak pakai baju dalam? Mustahil kan???
So confirm pakainya.
So yang specialnya baju dalam ni adalah 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.
Baju dalam korang macamana???
Janji konsistan 8 jam sehari korang pakai memang nampak kesannya. 

Kalau dah pakai baju lawa-lawa, mahal-mahal but badan outt!!!
Sayang sangat ok....

No...
No...
No...

Taknak pakai baju tanpa Premium Beautiful!!!



Love
AidaRAshid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...