Thursday, August 9, 2012

Say No To Premium Beautiful

 Dengar je tajuk SAY NO TO PREMIUM BEAUTIFUL masing-masing mesti pelikkan? Eh aida ni buat tabiat ker?hehehe before tu baca dulu apa sebenarnya yang aida nak maksudkan.......

Premium Beautiful

“Mahal sangat la….”
Seperti yang aida bagitau mencegah lebih baik daripada mengubati. Dengan pakai PB korang boleh prevent from cancer, kat situ dah save lebih kurang RM100K++ untuk medical bill untuk rawatan cancer includes surgery + chemotherapy + radiotherapy + fisiotherapy! (THINK AGAIN)

“tak mampu”
Di samping bayar cash, korang boleh bayar secara ansuran bulanan. Kalau barangan branded lain kita boleh beli takkan la nak spend beli PB untuk kesihatan tak boleh kan? Sebenarnya dengan PB korang dah save the budget sebab korang tak perlu nak beli bra or panties biasa kat luar tu lagi.

“Husben tak kasi” 
memang la husben tak kasi bukan dia yang pakai PB pun dia tak rasa but ur husben akan rasa after korang pakai sebab PB ni dikenali sebagai produk abang sayang. PB akan bantu korang improve ur marriage life and intimacy.

“Tunggu Budget” 
Actually you can plan for the budget & sendiri tahu mana yang patut diberi keutamaan! First nak baju cantik+handbag cantik+kereta mewah atau your kesihatan? Bila sakit dah datang ape guna harta-harta yang lain. Tunggu la untuk anak-anak dulu, but kalau sakit anak-anak macamana? Ape-ape pun protect diri sendiri dulu, sayang diri kita dulu before kita nak sayang orang lain.

“saya belum kawin/belum ada anak” 
Jangan nak tunggu dah naik badan baru nak cari penyelesaian. Perempuan yang kurus like me sepatutnya pakai PB untuk shape bentuk badan (daripada sekeping leper ade bonjol-bonjol). Kita sepatutnya memiliki bentuk badan yang cantik & menarik sebelum kawin/pregnant dah paling penting bakal suami akan lebih bertambah sayang memiliki kita!!! Di samping tu jugak PB dapat membantu pasangan dalam mendapatkan cahaya mata.

“saya boleh diet je/saya boleh bersenam 
Dengan PB, actually you boleh bakar lebih banyak kalori dan meningkatkan lagi kadar metabolism. Penguna Pb boleh memiliki badan yang cantik tanpa melakukan sebarang senaman ataupun diet, kita hanya perlu disiplinkan diri pakai PB 8 jam sehari dan minum 8 gelas air.

”badan saya dah ok ni….husben pun tak kisah” 
husben bila depan kita memang la cakap tak kisah tapi dalam hati? Nampak perempuan cantik sah-sah la pandang kan? Tak kisah ke tu? lelaki mana taknak isteri cantik luar & dalam…….baik depan isteri taknak sakitkan hati je. But if u badan dah cantik…..ha siapa yang untung husben korang jugakkan, pastu macam-macam pujian la korang akan terima.

“malas nak pakai rimas” 
Kalau dah penyakit M.A.L.A.S ni ade dalam diri ni memang paling susah nak ubat. Kalau semua pun malas takde apa-apa la yang akan korang achieve dalam hidup. Nak seribu daya, TAKNAK seribu dalih!

Sendiri mau pikir!!!


Love,
Aidarashid
013-9500953 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...