Friday, August 31, 2012

Premium Beautiful Next Top Model 2012

Teringin menjadi Premium Beautiful Next Top Model 2012???
Photoshoot bersama jurugambar terkenal iaitu AnnasEaskay, korang boleh tengok FB AnnasEaskay pelbagai artis telah photoshoot dengannya.


 Kredit to AnnasEaskay 
 
 Tak perlu nak jalani uji bakat or berebut-rebut dengan talent lain, so macamana nak join Premium Beautiful Next Top Model Contest 2012?

HOW TO WIN the Contest:

1) Open to EVERYBODY yang berumur 18 tahun ke atas.

2) Just SHARE about PREMIUM BEAUTIFUL to your friends and set as many Free Trial Fitting Session with me and My Team.

3) WINNER will be THOSE who get 10 Premium Beautiful SOLD!

4) Closing Date: 31 August 2012
Untuk memudahkan lagi, korang just arrange group untuk aida present detail & free trial PB ataupun korang set appointment untuk aida jumpa kenalan korang tu. Setiap pembelian PB daripada kenalan korang akan dicatatkan sehingga mencapai 10 orang pembeli korang bakal bergelar pemenang. Mana tau gambar korang ganti tempat Salha zain ni plak.....


So jangan lepaskan peluang keemasan ini. 
Contact aida 013-9500953 untuk keterangan lanjut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...