Thursday, August 9, 2012

Kesan Pemakaian Premium Beautiful

Aida saya pakai Premium Beautiful takde kesan apa-apa pun?

Jawapan yang selalu aida dengar......ye ker awak pakai Premium Beautiful? atau jenama lain kot!!!
Kalau betul pakai PB betul ke cara awak pakai tu?
Ah ade cara pakai ker? lor memang la sebab tu aida selalu pesan beli PB ngan agent yang betul & terlatih. Sebab daripada ukur sampai la basuh semua diajar tau. Kalau betul dah cara pakai tapi still takde kesan means awak tak konsistan......jawapan kepada tak berkesan PB ni semua ade pada diri masing-masing. Senang sangat PB ni kalau betul-betul nak nampak hasilnya kena ikut as agent bagitau la. Bukan beli sekadar beli, beli untuk pakai but bukan untuk simpan. Kalau ikut cara alir lemak yang betul, konsistan 8 jam sehari pakai insyaallah memang ade kesan. Aida bukan cerita kosong or jadi penglipur lara kat sini tapi ni cerita yang bukan disangkal macam tu je. Semua ade bukti. Ni aida bagi contoh testimoni yang betul-betul guna Premium Beautiful yang konsistan......



Love,
Aidarashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...