Wednesday, August 8, 2012

Berbuka di Mango Chili

Hari tu aida ngan my friend Elin berbuka di Wangsa Walk but we olls tak tau nak makan kat mana. Last-last seperti biasa la aida post kat Facebook untuk minta pandangan Fbianss...kadang-kadang ade yang tau area Wangsa Walk mana yang best . Untung kan zaman IT ni semua dihujung jari. Lastly suggestion kat Mango Chili, before jalan-jalan sementara berbuka we olls kena booking dulu untuk elakkan takde tempat.
 With elin

Settle booking kitaorang berjalan-jalan area sana, as usual sempat grab sepasang baju kurung kat Butik Sireh Penang. Butik yang selalu aida pegy tiap kali nak raya.Tapi gambar taknak ambik nanti tak surprised nak pakai raya. Hehehe.....

Sempat snap upin ipin 

Juadah berbuka aida, nasi putih, kerabu mangga ngan tom yam udang, sangat lazat & mengikut selera.

Pulut Mangga ni pun sodap tau.....

So korang yang kebetulan bershopping ke Wangsa Walk jangan lupa try berbuka di Mango Chili tak rugi pun memang sedap......

Love,
Aidarashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...