Thursday, July 12, 2012

~ My Steve Madden ~

Akhirnya my Steve Madden yang diidamkan dalam genggamanku, hahaha lawak tul la. Mula-mula tengok kat FB member beli katanya ade sale, ape lagi pas jumpa klien terus aku ke butik Steve Madden KLCC untuk grab la. Tapi sampai pun dah lambat just dapat try satu je, lama-lama duk intai dalam kelam kabut grab la satu dulu. After this tambah koleksi Steve Madden lagi. Memang dah diidamkan lama, lastly tercapai gak.

 My 1st Collection Steve Madden


Love,
AidaRashid
013-9500953
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...