Wednesday, July 11, 2012

~ Gerak Gempur Zon Pantai Timur ~

Bertempat di Ri-Yaz Heritage, Marina Resort & Spa, Pulau Duyong Terengganu pada 7 Julai 2012 telah berlangsungnya Gerak Gempur Zon Pantai Timur. Sambutan sangat menggalakkan, lebih kurang 80 orang yang hadir. Bukan senang orang Pantai Timur nak jumpa ngan Top-Top Leader GLG so masa ni la diorang ambil peluang. Aida plak kebetulan balik Terengganu ape lagi terus join jugak la, walaupun selalu timba ilmu di KL tapi tu bukan alasan untuk join sekali. Ilmu tetap diambil walaupun di mana-mana, tak kira la berkali-kali kita dengar topik yang sama but penyampaian berbeza-beza. Memang untung sangat berada di bawah Green Leaders Group (GLG) mana taknya, sanggup leader-leader dari KL turun ke pantai timur semata-mata untuk turunkan ilmu. Kalau nak jumpa face to face memang susah la but ni la peluang yang diorang ambil untuk jumpa nak bersembang. 

 CDM Salha yang memang terkenal dengan CDM Kamikaze, dulu masa suri rumah dalam simpanan tak sampai RM10 pun but nak ubah hidup demi anak-anak sekarang simpanan takyah nak cakap la kalau tiap-tiap bulan 6 angka, u olls sendiri boleh bayangkan. Sangat berbangga dengan semangat ibu muda ni, sentiasa bantu aida tak kira senang atau susah. Padahal takde sebarang ikatan pun ngan aida, bayangkan sampai macamtu sekali nak bantu. Kalau u olls la tiba-tiba ade orang share tentang peluang macamni, u olls pernah tak terpikir naper ek aku terpilih & siapa ek orang ni yang ajak aku??? Renungkan....

 CDM Hanis Haizi memang terkenal dengan CDM Celebriti, mana taknya Berita Harian, Majalah Nur, Nona dan yang akan datang......jeng jeng jeng tunggu kemunculan terbarunya. Walaupun umur baru 27 tahun tapi sifat kepimpinannya sangat terserlah. Network serata Malaysia sampai ke oversea dah pun. CDM Hanis sangat terkenal dikalangan blogger-blogger di Malaysia, sebutnya nama orang kenal. Bukan tu je kalau gy KLCC masuk je butik LV, Channel ke sebut nama Hanis Haizi memang sangat terkenal. Impian setiap wanita untuk bershopping tanpa ada masalah kewangan but bukan hanya shopping je simpanan CDM Hanis pun dah hampir mencecah jutawan gitu....
Ni bukan angan-angan kosong, ni realiti yang memang betul-betul u olls boleh dapat.

 Work as a TEAM - Enjoy Together

Antara yang menjayakan Gerak Gempur Zon Pantai Timur


Love,
AidaRashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...