Monday, July 23, 2012

~ Collection Jovian Mandagie ~

Macam terkejut sekejap dengar pasal collection Jovian Mandagie, katanya kat First Lady jalan TAR. Tapi hari tu gy sana takde pun tengok.....jeng....jeng....jeng. Rupa-rupanya sehari selepas aida pegy tu collection tu baru ade. Aduiiii sayangnya terlepas. Ntah ade lagi ke tak ek....dah la aida ni special saiz, dengar citer banyak dah habis. Masing-masing berebut nak pakai baju raya rekaan designer terhebat. Before ni collection by Rizalman, dengarnya sekejap dah habis. Memang dah kaya masing-masing ni sanggup sebab baju designer hebat kan, mana ade yang tak ambik peluang. Aida sendiri collection Rizalman tu tak tengok pun lagi macamna. Tup tup dengar dah habis, melepas aku!!!!
Kali ni collection Jovian tak tau la macamna, tapi sempat tengok design dia. Sangat cantek dan menarik, simple but elegan. Kat sini sempat aida pos collection by Jovian Mandagie if ade di kalangan u olls yang tak sempat tengok lagi. Sebab terlampau banyak pening plak nak pilih. Memilih la sangat nanti tengok-tengok stok pun takde.

 JAHZARA

 JAIDA

 JALISSA

 JANELLE

 JANISSA

 JANIYA

 JAYLENE

JIANA

JOANNA

JOVA

 JOVANNA

 JOVITA

wah juling jap mata tengok, mana cantek ek u olls. Please help me!!!

Nasib la dah ade pakai Premium Beautiful sekarang takde la segan sangat nak pakai baju cantek-cantek & mahal-mahal ni. Kalau tak nampak sekeping je takde cutting. Bak kata Kak Salha, make sure k pakai korset Premium Beautiful bila pakai baju raya.....habis rosak baju raya u olls nanti.

So u olls make sure k Korset PB....korset lain tak jamin. Tambahan plak baju designer ni fabrik dia memang lembut kalau ade bumper tu mesti nampak, sayang sangat. So no no no no tu semua bumper-bumper ok!!! Kalau tak sayang sangat kat baju-baju designer yang cantek-cantek & curlass tu!!!

So jadikan raya u olls perfect yah!!!

Love,
Aidarashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...