Monday, June 4, 2012

~ Seminar Diamond Green Leaders Group ~

Bertempat di Sunway Resort Hotel & Spa, Petaling Jaya pada 27 Mei 2012 julung kalinya berlangsung Seminar Diamond Green Leaders Group. Seminar ni memang khas untuk diamond yang bakal menyinar tahun ni dan jugak tahun depan. Alhamdulillah beruntung sangat ditemukan dengan Green Leaders Group (GLG). 

Teraju utama GLG ialah CDM Hanis Haizi yang sememangnya dikenali sebagai CDM Celebrity, CDM yang pertama yang memperkenalkan bizz ini melalui internet dan dibantu kuat oleh CDM Razali. Memang sangat-sangat beruntung berada di bawah naungan GLG bukan sahaja menjadi kebanggaan stokis malah company jugak. Sesiapa yang berada dalam GLG akan terasa bahangnya. Kalau tengok CDM Hanis ni memang sangat jelous dengan pencapaiannya, ye la umur baru 28 tahun tapi income ratusan ribu, tak sampai 30 tahun lagi tu. Giler ah kan, tapi dalam bizz ni tiada yang mustahil.

Selain tu jugak thanks a lot to my direct CDM iaitu CDM Salha dan CDM Abg Alfaath yang tak pernah jemu membantu aida hingga capai ke tahap sekarang ni, tiada kata-kata yang dapat digambarkan betapa bersyukur sangat ditemukan dengan insan yang cukup baik & humble walaupun income ratusan ribu. Kalau  jumpa orang lain yang kat luar ngan income macamtu mau taknak pandang pun kita yang biasa-biasa ni.


Tapi seminar ni memang the best cause banyak sangat ilmu yang diperolehi & sukar nak dapat kat mana-mana. Sebab tu kalau ade je seminar bawah GLG confirm kena layakkan diri untuk hadir. Makanan pun sangat sedap & banyak sangat sampai dah tak larat nak makan. Kalau u olls tengok pun teruja bangat gituss!!!


Jom layan beberapa gambar yang sempat aida snap sepanjang seminar berlangsung.

 With Aisyah muka awal pagi nampak mata bengkak lagi.....

With my bizz partner, Kak Ros

Makanan kat sini memang terbaik & sedap sangat

Lunch time......

Minum petang.....

Dinner

Fuhhh menjilat jari

Muka excited nak collect ilmu!!!

With Kak Lily, CFO company telekomunikasi terkenal di Malaysia pun join this bizz cause she need time freedom walaupun gaji memang dah besar.

With CDM Salha my mentor, sifu, coach & semua la dalam bizz ni, income ratus ribu, memiliki kereta mewah, melancong ke serata dunia, bercuti dengan anak-anak ke oversea, see suri rumah pun telah buktikan boleh berjaya kalau betul-betul nak. Walaupun income ratusan ribu but tetap humble memang berbeza nak banding ngan orang lain yang income macam beliau.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...