Wednesday, June 20, 2012

~ Mahalnya Premium Beautiful!!! ~

Ya Allah mahalnya Premium Beautiful (PB) ni, takkan takleh kurang kot. Ade je yang harga ratus-ratus kat luar sana, padahal pakai kat dalam je pun bukan orang nampak buat aper beli yang mahal-mahal.

Hehehe tu la yang aku perkatakan dulu, last-last pakai jugak. Its normal feedback after masing-masing dah tahu harga Premium Beautiful ni but u olls kena kira bukan beli tiap-tiap bulan or tiap-tiap tahun macam bra & panties u olls k. Premium Beautiful ni once kita beli tapi pakai bertahun-tahun. My friend punya mak kat 10 tahun pakai Premium Beautiful tapi hantar repair baru sekali then sampai sekarang still boleh pakai sampai my friend pun jeles tengok badan mak dia cantek, dah la cantek sihat plak. So mana u olls nak.......
Cantek & Sihat
@
Cantek tapi sakit
 semua tu u olls yang buat pilihan.

Takkan takyah pakai bra ngan panties kot after pakai Premium Beautiful....
Memang u olls tak perlu pakai dah bra ngan panties after pakai Premium Beautiful cause ia memang dah pakaian dalam. So kalau kira-kira berapa u olls habiskan duit untuk beli pakaian dalam lain.
After kira bandingkan ngan harga Premium Beautiful...

Ni aida nak bagitau logiknya why harga Premium Beautiful macamtu then memang takkan turun walaupun dah hampir 12 tahun di pasaran kecuali time ade promosi tu memang semua berebut-rebut macam sekarang ni tengah promosi.

1. SUPERBRAND
baju dalam lain ade ke dapat pengiktirafan ni?
superbrand means kuantiti dan kualiti memang tinggi, kalau demand tinggi but takde kualiti takkan dapat superbrand

2. LIFETIME WARRANTY
ade ke u olls beli bra or korset lain kalau koyak ke, cangkuk tercabut ke boleh hantar repair? mesti kena beli baru kan....
but Premium Beautiful kalau koyak or cangkuk tercabut u olls boleh hantar repair F.O.C - free of charge....takde dikenakan sebarang bayaran pun then tak kira lama mana u olls pakai sebab jaminan seumur hidup.
Bra & korset lain ade macamtu?

3. TEKNOLOGI DARI JEPUN, JERMAN DAN TAIWAN
kelas ko.....bukan main buat je ni suka-suka, negara yang terlibat ni pun bukan sebarangan negara ok.

4. FAR INFRARED RAY (FIR)
yang ni ramai yang cakap ngan aida, ala banyak je korset kat luar sana ade FIR. Tapi u olls pakai kesan macamna? kalau u olls search tentang FIR ni memang banyak sangat kebaikan dia, cuma kesan pada si pemakai. Kalau ade FIR naper takde kesan? Kena ingat macam Premium Beautiful setiap agent yang terlatih akan ajar u olls cara pakai, basuh then jemur. Why? untuk menjaga FIR dan ketahanan fabrik ni tadi la. 

5. PENGIKTIRAFAN PAKAR TULANG BELAKANG ANTARABANGSA
Ni aida sendiri yang alami cause aida ade masalah tulang belakang, memang selesa. My client ramai yang suka cause bukan dia je boleh pakai malah seisi keluarga boleh pakai, suami ngan anak sekali. Terutama paling nampak kesan bila anak demam panas balut je ngan bengkung terus suhu badan turun.

6. FABRIK AKWATEK & AKWADYNE
dimana fabrik ni hanya angkasawan yang pakai cause ia anti bau & anti fungus, ye la sebab angkasawan mana mandi kat sana. So bertuah la kita walaupun tak gy angkasa lepas tapi kita dah pakai fabrik yang mana angkasawan pakai. Sebab tu kalau orang berpeluh & badan yang jenis berbau bila pakai PB badan tak berbau sebab kehebatan fabrik ni tadi.

7. KUASA REGANGAN 360 DARJAH
means u olls bergerak la macamna pun PB ni tak ganggu pergerakan u olls, nak bongkok, nak bersukan, nak menari semua boleh. 

8. DIREKABENTUK UNTUK 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
biasanya orang kurus cakap naper saya nak kena pakai PB sedangkan saya dah kurus, tapi belum tentu u olls sihat. Kalau tak sakit pun belum tentu u olls akan sihat sampai bila-bila. Kebanyakan orang pakai bukan untuk kurus semata-mata tapi lebih nak jaga kesihatan. Jangan bila dah sakit baru nak jaga. Sayang sangat. Tu aida cakap kalau pikir-pikir bra ngan panties kita macamni ker?

so setakat ni yang aida boleh share ngan u olls yang sentiasa tanya why Premium Beautiful ni mahal sangat.....
Tepuk dada tanya badan
bak kata pepatah
Alah membeli Menang memakai
Investment sekali seumur hidup

Love,              
Aidarashid    
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...