Thursday, June 21, 2012

~ Kim Kardashian Style ~

Kim Kardashian memang sebut nama semua orang kenal kan, dari segi kehidupan sampai la style berpakaian semua jadi ikutan, macam aida pun pas tengok blog dia terus teruja but teruja mana yang patut la, ambik mana yang boleh. Tak semestinya style seksi dia yang aida ikut tapi macamana di suai padankan. Kim Kardashian memang simple orangnya dan kadang-kadang style pun simple but nice. Jom kita tengok skit style stailo mailo Kim Kardashian ni.......

 simple je kan but style memang cantek

Penampilan cukup menarik....

Fewiiittt......

 seksi skit...

so nice

sempoiii...


Love,
Aidarashid


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...