Tuesday, June 26, 2012

~ Gerak Gempur Zon Selatan ~

Bertempat di Grand Bluewave Hotel, Johor Bahru pada 23 Jun 2012 berlangsungnya Gerak Gempur GLG Zon Selatan, aida pun tidak ketinggalan untuk mengikuti seminar tersebut cause my bisnes partner pun hadir sama dalam seminar tu. Sangat seronok cause ramai yang datang.........
Walaupun aida duduk KL tapi tu semua bukan halangan untuk sama-sama dengan bisnes partner untuk mengikut seminar tersebut. Aida bertolak pukul 8 pagi dari KL sampai kul 11 kat hotel, nasib sempat tu pun memang laju giler drive takut lambat, seminar start kul 12.

 Sempat lagi snap before start seminar......

Gerak Gempur GLG bermula di Selatan

with my new agent at JB, bersemangat waja nak datang seminar walaupun baru sebulan bersalin, still dalam pantang tapi tu semua letakkan sebagai cabaran sebab nak ilmu.

 CDM Hanis menjadi speaker pada seminar tu, sayang tak sempat nak grab masa CDM Salha bagi talk kusyuk punya pasal.
 
 Antara yang hadir bersama CDM Salha.....
 
Bersama CDM Hanis & CDM Salha....la Parisssss!!!!
 
With CDM Salha yang sentiasa menjadi penguat semangat pada aida. Ikut orang yang dah berjaya from zero to hero....tak pernah kenal erti putus asa, sentiasa membantu aida di kala senang atau susah. Padahal takde ikatan apa-apa pun tapi sebab nak orang lain juga berjaya sepertinya dia tetap pimpin tangan aida.

With CDM Hanis tulang belakang kepada Green Leaders Group, baru 3 tahun dalam berbisnes tapi income macam dah bertahun-tahun......

Best-best after this kita Gerak Gempur di Pantai Timur plak...Hoyey!!!
Anyone yang teringin nak rasa sendiri keseronokan dalam bisnes ni leh call aida ye.


Love,
aidarashid
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...