Tuesday, May 15, 2012

~ Taknak Full Set Premium Beautiful ~

Premium Beautiful......
kebanyakan yang mengenali produk ini tahu bahawa terdapat 3 pieces bagi satu set Premium Beautiful iaitu Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle. Namun ramai jugak yang bertanyakan pada aida tak boleh ke kalau just pakai
> long bra saje ke?  
> waist nipper saje ke?
or 
> long girdle saje?

jawapannya semua takde masalah tapi.......ha ade tapinya tu.


Kalau just pakai Long Girdle sahaja?

Jika anda hanya memakai long girdle untuk jangka masa panjang, lemak mudah terbentuk di bahagian perut dan paha luar , maka kontur badan akan menjadi tidak menarik. Tiba-tiba tengok bahagian bawah je cantik takde lemak sekali pandang atas mak aiii apartment bertingkat-tingkat.

 Nak ke rupa u olls macamni???




Why long bra mesti kena pakai bersama long girdle dan waist nipper???

Long bra dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa u olls memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara long bra dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya memperbetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai long bra, waist nipper dan long girdle pada masa yang sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.
Sebab tu la u olls disarankan oleh agen-agen Premium Beautiful supaya pakai full set. Kalau tak ade kawasan yang terlebih lemak ade yang cantik. 

Kalau u olls nak tau tentang lebih lanjut boleh 
call aida 013-9500953 atau 
email aimal_13@yahoo.com 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...