Thursday, May 24, 2012

~ I Luv Tini's Spa ~

Pagi tadi before gy airport sempat lagi gy spa......hehehehe. Last minute booking akhirnya dapat. Tini's Spa rupa-rupanya sebelah Wongsolo je iaitu kat Ampang. Macamna leh aku tak perasan, selama ni gy jauh-jauh sampai Damansara. Bila dah jauh takde la tiap-tiap bulan gy. Now dengan adenya Tini's Spa every month aku leh gy sana. Hoyeyyy!!!


Tini's Spa......appointment seawal pagi 9 pagi gitu. Padahal bukak kul 10 tapi bagus punya service ambik la aida punya kul 9 cause after kul 10 ramai dah book.



Masuk-masuk je aku adalah 1st client pembuka rezeki.....



Treatment yang aku buat adalah untuk kecutkan jerawat dulu cause before leh wat treatment lain untuk muka apa-apa kena hilangkan jerawat. Treatment bermula pukul 9.30 pagi hingga kul 10.30 pagi. Best sangat rasa shining je muka.



Lastly aku ambik pakej so after this datang je la bila-bila pun untuk buat treatment. New product akan aku pakai dermatologi. Pasni untuk mandi susu, scrub and massage aku dah book. Lamanya tak belai badan aku ni........



- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...